Spuitwerk
Lak Latex

Spuitwerk

Het grootste voordeel van airless spuiten is dat het eindresultaat egaler en strakker is dan bij traditioneel schilderwerk, waar gebruik wordt gemaakt van verfrollers- en kwasten. Bovendien is airless spuiten een vele malen efficiënter en snellere methode om latex en lak aan te brengen. Hierdoor bespaart u niet alleen tot maar liefst 35% ten opzichte van de traditionele methode, maar wordt ook het milieu niet onnodig vervuild.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het inmeten van uw woning, een gratis kleurconsult en een offerte op maat

Offerte aanvragen

Wij maken geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat voor uw pand of huis.

Spuiten met lak

Wist u dat u het houtwerk in uw woning, kantoor of bedrijfspand kunt laten lakspuiten? Het spuiten van uw deuren, kozijnen, plinten, trappen, lambriseringen,etc. staat garant voor een strak én streeploos eindresultaat.

Wij spuiten met hoogwaardige verf die leverbaar is in elke gewenste kleur en glans. Bovendien spuiten wij met watergedragen lak. Dit is beter voor het milieu en vergeeld (ten opzichte van synthetische lakken) niet!

Spuiten met latex

Wilt u de wanden en de plafonds van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand latex spuiten of wilt u uw bestaande woning, kantoor- of bedrijfspand professioneel in de verf hebben? Dan is latex spuiten de ideale oplossing om uw wanden snel, vakkundig en voordelig in de latex te zetten. Latex spuiten geeft een heel strak eindresultaat. Een mooi alternatief voor schilderen of behangen. U krijgt geen strepen of banen en er worden geen aanzetten van een roller zichtbaar.

Waarom AS schilder en stucwerken?

Prijs kwaliteit verhouding

De juiste prijs kwaliteit verhouding

Communicatie

Denken graag met u mee naar het gewenste resultaat

Vakkennis

Beschikken over de juiste middelen en kennis

Voor iedereen toegankelijk

Voor zowel particulieren als voor bedrijven

Klantvriendelijke service

Bieden voor iedereen klantvriendelijke service

Schilderwerk

Bij AS Schilder en Stucwerken zorgen we er graag voor dat uw woning in topconditie blijft.

Stucwerk

Het stukadoren van uw huis begint bij de keuze over de wand- en plafond afwerking en welke uitstraling u uw huis wilt geven.

Herstel-werkzaamheden

Heeft u een lekkage gehad of dienen er andere problemen opgelost te worden, Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.