Schilderwerk
Schilderwerk binnen Schilderwerk buiten Onderhoudswerk

Schilderwerk

Bent u uitgekeken op de huidige kleuren van uw wanden? Of wilt u toch liever strakke muren? Of bent u misschien aan een verbouwing bezig? Schilderen is leuk, maar als we praten over binnen schilderwerk, is één ding super belangrijk: sfeer!

AS schilder en stuckwerken kan u uitstekend adviseren én van dienst zijn als het gaat om schilderwerk binnenshuis. De details kunnen uw huis net dat beetje extra’s geven. Wij denken te allen tijde met u mee en u kunt met ons alle kanten uit. De goede kant.

Naast het traditionele schilderwerk aan: wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen zijn wij ook gespecialiseerd in lak en latex spuiten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte Als het gaat om het schilderen of latex spuiten van uw wanden en plafonds, kunnen we u binnen 1 dag al een offerte op maat aanbieden.

Stelt u toch eens voor. Onder het genot van een wijntje, lekker op de bank. Favoriete serie aan, huis lekker opgefrist.. Dat is écht sfeer!

Offerte aanvragen

Wij maken geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat voor uw pand of huis.

Waarom AS schilder en stucwerken?

Prijs kwaliteit verhouding

De juiste prijs kwaliteit verhouding

Communicatie

Denken graag met u mee naar het gewenste resultaat

Vakkennis

Beschikken over de juiste middelen en kennis

Voor iedereen toegankelijk

Voor zowel particulieren als voor bedrijven

Klantvriendelijke service

Bieden voor iedereen klantvriendelijke service

Spuitwerk

Het grootste voordeel van airless spuiten is dat het eindresultaat egaler en strakker is dan bij traditioneel schilderwerk.

Stucwerk

Het stukadoren van uw huis begint bij de keuze over de wand- en plafond afwerking en welke uitstraling u uw huis wilt geven.

Herstel-werkzaamheden

Heeft u een lekkage gehad of dienen er andere problemen opgelost te worden, Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.